Funkymariedesign.se – Allt om de senaste trenderna / Blog / Konsumption / Tillbaka igen efter en kortare paus

Tillbaka igen efter en kortare paus

Efter att jag haft full upp med mitt liv och samtidigt tagit en paus från allt som har med bloggande och nätet att göra så är jag nu tillbaka, hoppas jag! Jag tänkte att detta skulle få bli ett kortare inlägg och be om ursäkt till de läsare som förhoppningsvis hittar tillbaka hit och inte övergivit mig helt och hållet!

Jag vill också tipsa om Rana som är en jätteduktig vloggare som delar med dig om jättebra tips till dig som är nyfiken på de senaste trenderna. Jag brukar följa denna tjej för jag tycker hon står ut och kommer med kloka förslag som faktiskt har ett värde i sig.

Hur som helst, se själva och hör av er med feedback genom att skicka mig ett mejl. Ha det bäst, Kram!