Funkymariedesign.se – Allt om de senaste trenderna / Blog / Konsumption / Min konsumption måste förändras

Min konsumption måste förändras

Shopping är min största passion i livet, hur galet det än låter. Jag har problem att behärska mig, det erkänner jag och det tänker jag inte sticka under stol med. Denna sida är tänkt att underlätta mitt beroende genom att jag får dela med mig av mina inköp som förhoppningsvis leder till positiv förändring, eller ett steg i rätt riktning. Jag gillar egentligen allt som har en prislapp på även om kläder och dyra design prylar utgör majoriteten av min konsumption så handlar jag lite allt möjligt.

Just nu går jag i tankarna att leasa en Volvo och även om jag verkligen behöva en ny bil till arbetet så kan jag inte med säkerhet avgöra ifall jag bara måste ha den eller om jag bara ”vill” ha den”. Är det ha-begäret som spökar igen?